personligt

Jag är född 1963 och uppvuxen i Stocksund i Danderyd strax norr om Stockholm. Jag är civilingenjör i teknisk fysik och arbetar  sedan många år inom telekombranschen. Jag bor i en villa i Edsviken i Sollentuna sedan 20 år tillbaka, är gift och har två killar som är födda 1997 och 2002.
  Min fru är från Rom och semestrarna tillbringas oftast i Italien.

Jag har alltid gillat idrott och tränade och tävlade på en blygsam nivå i pingis under femon års tid. Jag var samtidigt en hygglig motionslöpare och anade att det nog var den idrotten jag hade bäst förutsättningar för.  Vid 37 års ålder fick jag frågan om jag ville gå med i löparklubben Hässelby SK och jag påbörjade då en elitsatsning inom långdistanslöpning. Jag blev inte tillräckligt bra för att komma med i landslaget på maraton, men jag blev ändå långt bättre an vad jag någonsin trodde var möjligt.
  Med mina egna erfarenheter som bas brukar jag hålla föredrag om hur man kan förbättra sig som löpare.
  Från 2015 trappade jag ner en hel del på löpträningen, men jag är sedan 2009 löptränare i Turebergs Friidrottsklubb. Jag spelar även tennis någon gång i veckan. Edsvikens Tennisklubbs grusbanor ligger bara några hundra meter från vårt hus.  Givet den träning jag lägger ner försöker jag se hur bra jag kan bli.

Trots den tekniska inriktningen på mitt yrke har jag alltid tyckt om att skriva och har i många år känt att jag skulle vilja skriva en roman. Efter att ha förkastat flera idéer under årens lopp bestämde jag mig för att min berättelse skulle handla om något som jag behärskar, nämligen löpning.  Det känns nu jätteroligt att min debutroman Dömd att springa släpps den 2 maj 2017 på Bokförlaget SOL.
Jag kör all snabbhets-träning i garaget på löpbandet från Cardionics .

I garaget finns även en avancerad pingisrobot - Butterfly Amicus 3000.

DSC_0899 DSC_0039

Numera blir det nästan ganska lite pingis, däremot tennis någon gång i veckan.